Despre Cristina

Sunt dependentă de cunoaştere şi internet. Sunt o impatimita a etichetei şi a ceea ce englezii numesc ‘common sense’, iar prima impresie se conturează întotdeauna după aceste repere. Nu tolerez excesele de niciun fel, sau vulgarul sub vreo formă, sensibilă fiind la lucruri plăcute retinei.
Mi se pare o provocare să vorbeşti în ziua de astăzi despre valori, cultură, etică, maniere sau modestie, în contextul în care toată lumea şi le asumă declarativ, dar prea puţini le poseda; motiv pentru care am facut in trecut demersuri de a educa si dezvolta tineri, prin intermediul proiectelor cu finantare europeana.

Ce o să găseşti aici?
Opinii şi povestiri personale, pe subiecte din ariile mele de lucru şi competenţe, cum ar fi dezvoltarea businessului şi a resurselor umane: management, planificare strategică, planificarea si gestionarea resurselor umane, motivare, învăţare şi dezvoltare, e-learning, comunicare, decodare non-verbală, negociere. Şi nu numai.

Profesional, am avut experienţe fructuoase încă de la 19 ani. Am început prin a lucra în domeniul bancar,  şi am continuat să (mă) dezvolt prin sprijinirea dezvoltarii oamenilor şi echipelor.
În prezent sunt Manager Resurse Umane  și aplic cu drag principii ale abordării consultative și colaborative, ca și mecanism de dezvoltare al potențialului oamenilor, și instrument de recunoaștere a meritelor.

Educatia mea formala include pregatire/certificare in ariile mentionate anterior  ca si Trainer, Coach, Manager Resurse Umane, Psiholog Organizational si Consilier in Cariera GCDF ; aplic pe propria-mi persoana si sustin un proces de invatare continua in decursul vietii.

Am susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; am oferit suport si coaching pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale si consultanta pentru dezvoltare organizationala, recrutare, planificare si implementare de proiecte ce vizeaza resursele umane.

Ai nevoie de ajutor? Scrie-mi!

Pentru cei care sunt curioşi de varianta ‘CV’ , Vizualizați profilul meuVizualizați profilul meu

Contact