De ce ne plac eroii

De ce tresarim la povestile cu eroi? De ce stam cu inima la gura in timp ce personajul principal din filme trece prin tot felul de situatii dificile? De ce ne trezim strigand (macar in gand) “Bine mai! Asa da! Uite ce i-a zis-o!”  de fiecare data cand cineva izbuteste sa se ridice in fata unei nedreptati? De ce ne plac filmele cu final fericit? De ce suntem sensibili la copii si catei? De ce continuam sa credem in oameni desi suntem dezamagiti? De ce ne aflam cu sufletul alaturi de campioni? De ce ne mandrim cu reusitele celorlalti?

Pentru ca in fiecare dintre noi este un copil care inca mai crede in imposibil. Pentru ca respectam valori nescrise, in care binele invinge. Pentru ca dincolo de dificultati, un mic optimist dinauntrul fiecaruia razbeste la suprafata. Pentru ca stim ca si noi putem, desi am fost invatati “sa nu cumva sa…”.  Pentru ca apreciem ceea ce inca pastreaza o bucatica de divin.

PENTRU CA SI NOI SUNTEM EROI.

Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.