În căutare de partener

Recunosc, poate v-am indus puțin în eroare cu titlul 🙂 . Mă refeream  la colegul tău, sau la prietena ta cea mai bună, sau chiar la iubitul tău (sau la noi). Vorbeam despre acele momente din viață când fie personal, fie profesional colaborarea și parteneriatul sunt inevitabile şi, mai mult decât atât, indispensabile.

În căutarea unui partener de afaceri, sau de lucru, sau chiar de viață avem tendința de a căuta în funcție de nevoile pe care le avem, și mai puțin în funcție de valori. Ce se întâmplă însă când nevoile sunt împlinite? Rămâne un gol, care în absența valorilor comune duce la rupturi.

Caută un partener care este dispus să pună ‘pe masă’ ce are de oferit şi pentru care tu să faci la fel, unul care să înţeleagă că sunt două sensuri în care merge o relaţie – acelea ale reciprocităţii, caută un partener care să aibă obiective comune cu ale tale şi abilităţi complementare.

inspirational-presidential-quotes-jefferson

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email
Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *