Mergi mai departe

Este uşor să te laşi prins de evenimente, de rutină, de job, de prieteni, de cel drag, de familie şi să alergi precum un hamster pe o roată a vieţii pe care o simţi fără sens. Fiecare ştie în sinea lui de câte ori nu s-a uitat în oglindă şi şi-a zis că e cazul să meargă mai departe, să lase în urmă ce trebuie lăsat în urmă, să adopte în prezent ce face parte din prezent. Şi totuşi.

Şi totuşi uneori mintea nu vrea. Sau inima. Sau ambele. Nu te învinovăţi. E firesc să te ataşezi de zona de confort. Doar nu uita cine eşti, nu te pierde pe tine pentru a face loc alţilor. Nu sta la locul de muncă pentru că nu se vor descurca fără tine – se vor descurca, crede-mă! Nu sta într-o relaţie pentru că celălalt nu vrea să accepte despărţirea. Nu face mereu compromisuri pentru a-i mulţumi pe toţi. Cea mai importantă persoană din viaţa ta va fi nefericită. Tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta!

Mergi mai departe, sau rămâi unde eşti. Orice ai alege, gândeşte-te că le poţi face celorlalţi viaţa mai frumoasă DOAR atunci când tu eşti fericit. Fă ceea ce te face fericit, înconjoară-te de oameni care te fac să zâmbeşti, munceşte cu drag, iubeşte cu pasiune, trăieşte azi frumos. Doar azi. Fiecare azi.

Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.