Sănătatea-i mai presus

E o vreme în viaţă când îţi împingi limitele şi forţezi tot ce se poate forţa ca să (îţi) demonstrezi. E o vreme când pleci de acasă bându-ţi cafeaua pe drum, fără să fi luat micul dejun, când îţi păcăleşti foamea cu doi covrigi mâncaţi pe fugă, când crezi că 6 ore de somn zile de-a rândul ajung să te refaci, când îţi cumperi o cremă de faţă “La Prairie” de +300$ şi privindu-te în oglindă îţi spui că radiezi şi că a meritat, când eviţi să-ţi mai suni prietenii de ruşine să zici a mia oară că preferi să te odihneşti singur acasă, când îţi cosmetizezi povestirile către părinţi ca să nu te certe iar că “munceşti prea mult, mamă”.

health

 

E o vreme când vremea asta trebuie să se încheie, iar priorităţile să se schimbe.

Pe holurile de la Oncologie nu contează dacă ai Vertu sau Nokia 3310, nu contează dacă eşti lucrător la spaţii verzi sau CFO de corporaţie, ci contează să-l ai pe Dumnezeu în suflet şi pe cei dragi alături.

Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.