Schimbări

  • Am avut la ultimele schimbări majore nişte reacţii viscerale de-a dreptul… Îmi dau seama că trupul marchează somatic toate emoţiile profunde. E un semn că trăiesc intens ce mi se întâmplă, iar asta nu poate decât să mă bucure.

                Am învăţat că trebuie să stingi focurile ce mocnesc. Ori le aprinzi şi laşi să se     consume, ori le stropeşti din plin cu apă.

 

  • Am învăţat şi că răbdarea e de aur. Drept urmare, de la începutul anului viitor, voi sta nedespărţită de flipchart într-un alt proiect cu desfăşurare prin ţară. Promit să revin cu detalii şi povestiri.

  • Voi co-facilita un workshop pe tema “Cum schimbi obiceiuri în organizaţie”, pe la mijlocul lui ianuarie. Deocamdată versiunea beta. Avem deja vreo 30 de participanţi anunţaţi. Dacă lucrezi în HR, (middle) management, iniţiator de lucruri, stârnitor de spirite, ai putea fi interesat. Când se definitivează data, revin cu detalii pentru posibilitatea de înscriere.

Ia un zâmbet şi dă-l mai departe.

Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email

2 Comments


  1. // Reply

    Mă bucur că te implici în astfel de proiecte și cu siguranță ne-ar trebui mai mulți oameni ca tine, să putem schimba ceva în mai bine. Aștept cu nerăbdare detaliile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.