Viaţa ca-n poveşti

Fie că vorbim despre un catren, o romanţă, o epistolă, nuvelă, teatru absurd sau roman fluviu, toate scrierile au în spatele cuvintelor o morală. La fel ca şi ele, relaţiile cu oamenii care păşesc în viaţa noastră sunt mai lungi, sau mai scurte; mai intense sau mai plictisitoare, dar fiecare dintre ele ar trebui să reprezinte pentru noi o lecţie, ar trebui să se încheie cu o concluzie şi o-nvăţătură.

Chiar dacă povestea ta de dragoste a durat un catren şi s-a-ncheiat dramatic, sau dacă viaţa la birou ţi se pare un roman nesfârşit cu descrieri la fel de “palpitante” precum “România pitorească” a lui Vlahuţă , caută concluzia, caută morala, caută acel ultim rând sau paragraf pline de înţeles şi mergi mai departe.

Citeşte următoarea poveste!

book

Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email

2 Comments


 1. // Reply

  asta-i un sfat foarte bun. de multe ori m-am surprins ca am citit ceva sau am vazut ceva din care nu ca n-am invatat nimic, ci ca n-am cautat invatatura. cred cu tarie ca in fiecare rau e si-un bine si atata il caut pana il gasesc. ar trebui sa fac la fel si cu invatatura din orice vad, citesc, ascult.

  1. Cristina Mocanu
   // Reply

   oricum, dacă nu învăţăm din prima, are soarta grijă să repetăm lecţia până luăm notă de trecere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.