Cine mi-a mutat caşcavalul? – Spencer Johnson

„Cine mi-a mutat caşcavalul” (pdf aici) este o povestioară care se foloseşte de metafore foarte simple şi un curs al ideilor deosebit de facil pentru a ghida cititorul să reflecteze la teme profunde, precum nevoile care necesită alimentate, reacţiile la schimbări, deciziile din faţa noului, temerile care însoţesc un nou parcurs.

Uşurinţa cu care poate fi citit acest material (de doar vreo 30 de pagini), lejeritatea termenilor şi fluenţa discursului este uşor de asociat cu stilul  american de percepţie şi analiză al evenimentelor, una dintre ideile centrale ale ajungerii la „caşcaval” fiind necesitatea readaptării permanente şi a găsirii pozitivului din orice situaţie.

Nu vreau să vă stric plăcerea lecturii, motiv pentru care vă invit să vă delectaţi cu această scurtă istorisire şi să reveniţi pentru a-mi povesti ce insight-uri aţi avut (sau nu).

Fii sociabil, dă mai departe:
Facebook Twitter Linkedin Tumblr Pinterest Email
Cristina Mocanu

Cristina lucrează în managementul și dezvoltarea adulților încă din 2012.

A susținut cursuri, seminarii în domeniul resurselor umane, motivarea și dezvoltarea angajaților, evaluarea performanțelor, planificare strategică și lidership; a oferit consultanță și coaching individual pentru creșterea șanselor de angajabilitate, branding personal, management și creșterea performanțelor individuale.

Ai nevoie de ajutor? Accesează formularul de contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *